NEA

Skoda, από 12.350€ το Rapid Spaceback!

Skoda-Rapid_Spaceback_2014_01

Στις 16 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει το εμπορικό λανσάρισμα του Rapid Spaceback στην ελληνική αγορά…

Skoda-Rapid_Spaceback_2014_1000gr (3)Μετά τα Rapid και Octavia η Skoda πρόκειται να λανσάρει ένα ακόμη μοντέλο που θα βρεθεί αντίπαλο με μικρομεσαίους «παίχτες» όπως τα Hyundai i30, Kia cee’d, Toyota Auris, Seat Leon, VW Golf κ.α. Πρόκειται για το Rapid Spaceback που αποτελεί την πεντάθυρη εκδοχή του Rapid αλλά και το πρώτο hatch της εταιρίας στην μκρομεσαία κατηγορία. Το μήκος του αμαξώματος φτάνει τα 4303 mm και είναι περίπου 180 mm κοντύτερο από το σεντάν ενώ ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 415 lt και θεωρείται από τους κορυφαίους στην κατηγορία.

Skoda-Rapid_Spaceback_2014_1000gr (2)Σχετικά με τις εκδόσεις θα υπάρχουν η 1.2 TSI με 86 PS η οποία συνδυάζεται με μηχανικό 6άρι κιβώτιο και κοστίζει από 12.350€ (στα ίδια κυβικά θα υπάρξει και έκδοση με 105 PS καθώς και 1.4 TSI με 122 PS). Από πλευράς ντίζελ οι τιμές πώλησης (πάντα με απόσυρση) ξεκινούν από 14.590€ στην έκδοση με 90 PS ενώ θα διατίθεται και η μεγαλύτερη με 105 PS (η τελευταία και σε έκδοση Greenline με 99 g CO2/km). Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος από την βασική έκδοση περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων έξι αερόσακους, κλιματισμό, σύστημα ESP, ηλεκτροκίνητα παράθυρα κ.λπ.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!