Εικόνες με ετικέτα "urbanite"

Ένα σχόλιο

  1. Καλησπέρα σας και ευχαριστούμε για το σχόλιο!
   Φυσικά και πρόκειται για δοκιμή με ελεύθερη κρίση όπως όλες στο caroto.gr. Μπορείτε να δείτε προσεκτικά την επικριτική γραμμή όσων αφορά το σχεδιασμό (δεν ενθουσιάζει), τα σκληρά πλαστικά στις βασικές εκδόσεις και τον σχετικά μικρό χώρο αποσκευών (375 λίτρα). Δεν θα τα βρείτε αυτά σε advertorial.
   Και πάλι αν σας φάνηκε ιδιαίτερα θετικό το κείμενο ως προς το Vitara είναι γιατί σε σχέση πάντα με την τιμή αγοράς του είναι ένα πλήρες SUV που πράγματι σε προσωπικό επίπεδο μας άρεσε και μας κάλυψε απολύτως. Δε νομίζω οτι υπάρχουν πολλά υβριδικά SUV 4×4 σε αυτή την τιμή, και μάλιστα με ιαπωνικές καταβολές.
   Με εκτίμηση,
   Νίκος Βαϊλακάκης

   1. Αγαπητέ Νικο, επειδή έχω κάνει τεστ το συγκεκριμένο και σαν καθημερινός χρήστης (που αποκλείεται να μην τα παρατήρησες) σημείωσα: ενοχλητικός λεβιές ταχυτήτων σε αίσθηση κουμποματος, πίσω καθίσματα επιβατών με μηδέν υποστήριξη πλαϊνή. Σύστημα media αργό και μη λειτουργικό ειδικά στην διαχείριση της φωνής. Ποιότητα πόρτας οριακά αποδεκτή. Πέρα από αυτά θα συμφωνήσω ότι για τα χρήματα του, παίρνεις περισσότερο αυτοκίνητο χωρίς αυτό όμως να σημαίνει και ποιοτικότερο. Αυτό που με ενόχλησε και έκανα το σχόλιο είναι ότι διαβάζοντας το άρθρο σου και εάν ΔΕΝ είχα κάνει τεστ το αμάξι θα είχα την εντύπωση ότι βρήκαμε την Χρυσή κότα. Φιλικά και με όλη την καλή διάθεση

Back to top button